mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çorum Evden Eve Nakliyat Alaca Evden Eve Nakliyat Bayat Evden Eve Nakliyat Boğazkale Evden Eve Nakliyat Dodurga Evden Eve Nakliyat Kargı Evden Eve Nakliyat İskilip Evden Eve Nakliyat Laçin Evden Eve Nakliyat Oğuzlar Evden Eve Nakliyat Mecitözü Evden Eve Nakliyat Çorum Evden Eve Nakliyat Osmançık Evden Eve Nakliyat Süngürlü Evden Eve Nakliyat Uğurludağ Evden Eve Nakliyat

petshop

Muğla escort

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP Niğde Teşkilatı kahvaltıda buluştu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2021 - 22:26, Güncelleme: 19.07.2021 - 22:26 5271+ kez okundu.
 

MHP Niğde Teşkilatı kahvaltıda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanlığı tarafından “Kahvaltı” programı düzenlendi.

Niğde Aybala Kahvaltı Salonunda kahvaltıda bir araya gelen Ülkücüler, yaklaşmakta olan kurban bayramı vesilesiyle bayramlaşma fırsatı buldular. Kahvaltı programına: MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce , 27. Dönem MHP NİĞDE Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediye başkan yardımcısı Alaaddin Sonat,MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Abidin KoyuncuMHP Niğde İl Başkan Vekili Mustafa Tecimer, MHP Ulukışla ilçe başkanı Ahmet Güngör, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Gencer ve ilçe ocak başkanları , İlçe yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları ve partililer katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı. Açılış ve selamlama konuşmasını 27. Dönem MHP Niğde Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediye başkan yardımcısı Alaaddin Sonat yaptı. Sonat konuşmasında “Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe bu kutlu dava asla yok olmayacaktır. Bu programımız vesilesiyle bizleri yeniden buluşturan Allah’a sonsuz hamd u senalar olsun. Şimdiden yaklaşan kurban bayramınızı tebrik ediyor hepinize sağlıklı ve bereketli ömürler diliyorum.” dedi. Programda konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce konuşmasında: “ Bizleri bu kutlu davada buluşturan yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bizleri Ülkücü kimliği ile şereflerin en büyüğüne layık eden Kurucumuz ve Son Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’e de rahmetler diliyorum. Ne mutlu bizlere ki onun açtığı bu kutlu yolda yarım asırdan daha fazla bir süredir birlikte yol arkadaşlığı ediyoruz. Bilge Lider’imiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in önderliğinde Büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa ve imar ediyoruz. Kıymetli dava arkadaşlarım, bundan yarım asır önce “Ya Devlet Ülkücüleşecek Ya Da Ülkücüler Devletleşecek” diyerek çıktığımız yolda bu inancımızı her zamankinden daha diri muhafaza ederek her geçen gün daha da büyüdük. Son 24 yıldır da Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Türkiye’mize karşı kurulan nice tuzakları birlikte parçaladık. Ülkemiz ve devletimiz üzerinde oynanan nice kirli ve pis oyunları bozduk. 2023’e 2 yılımız var. Ancak buradan kalkar kalkmaz seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. Gidilmedik köy, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Allah’ın izniyle de Cumhuriyet’imizin 100. Yılında CUMHUR İTTİFAKI ile hep birlikte el ele devletimizi yöneteceğiz. Bu vesileyle bütün Niğdeli hemşehrilerimizin, Türk ve İslam Aleminin kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, hepinize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanlığı tarafından “Kahvaltı” programı düzenlendi.

Niğde Aybala Kahvaltı Salonunda kahvaltıda bir araya gelen Ülkücüler, yaklaşmakta olan kurban bayramı vesilesiyle bayramlaşma fırsatı buldular.
Kahvaltı programına: MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce , 27. Dönem MHP NİĞDE Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediye başkan yardımcısı Alaaddin Sonat,MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Abidin KoyuncuMHP Niğde İl Başkan Vekili Mustafa Tecimer, MHP Ulukışla ilçe başkanı Ahmet Güngör, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Gencer ve ilçe ocak başkanları , İlçe yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları ve partililer katıldı.
Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı. Açılış ve selamlama konuşmasını 27. Dönem MHP Niğde Milletvekili Adayı ve Etimesgut Belediye başkan yardımcısı Alaaddin Sonat yaptı. Sonat konuşmasında “Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe bu kutlu dava asla yok olmayacaktır. Bu programımız vesilesiyle bizleri yeniden buluşturan Allah’a sonsuz hamd u senalar olsun. Şimdiden yaklaşan kurban bayramınızı tebrik ediyor hepinize sağlıklı ve bereketli ömürler diliyorum.” dedi.
Programda konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce konuşmasında: “ Bizleri bu kutlu davada buluşturan yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bizleri Ülkücü kimliği ile şereflerin en büyüğüne layık eden Kurucumuz ve Son Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’e de rahmetler diliyorum. Ne mutlu bizlere ki onun açtığı bu kutlu yolda yarım asırdan daha fazla bir süredir birlikte yol arkadaşlığı ediyoruz. Bilge Lider’imiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in önderliğinde Büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa ve imar ediyoruz. Kıymetli dava arkadaşlarım, bundan yarım asır önce “Ya Devlet Ülkücüleşecek Ya Da Ülkücüler Devletleşecek” diyerek çıktığımız yolda bu inancımızı her zamankinden daha diri muhafaza ederek her geçen gün daha da büyüdük. Son 24 yıldır da Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Türkiye’mize karşı kurulan nice tuzakları birlikte parçaladık. Ülkemiz ve devletimiz üzerinde oynanan nice kirli ve pis oyunları bozduk. 2023’e 2 yılımız var. Ancak buradan kalkar kalkmaz seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. Gidilmedik köy, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Allah’ın izniyle de Cumhuriyet’imizin 100. Yılında CUMHUR İTTİFAKI ile hep birlikte el ele devletimizi yöneteceğiz. Bu vesileyle bütün Niğdeli hemşehrilerimizin, Türk ve İslam Aleminin kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, hepinize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve boradair.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan