mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çorum Evden Eve Nakliyat Alaca Evden Eve Nakliyat Bayat Evden Eve Nakliyat Boğazkale Evden Eve Nakliyat Dodurga Evden Eve Nakliyat Kargı Evden Eve Nakliyat İskilip Evden Eve Nakliyat Laçin Evden Eve Nakliyat Oğuzlar Evden Eve Nakliyat Mecitözü Evden Eve Nakliyat Çorum Evden Eve Nakliyat Osmançık Evden Eve Nakliyat Süngürlü Evden Eve Nakliyat Uğurludağ Evden Eve Nakliyat

petshop

Muğla escort

Kaymakam Doğukan Mızrak'ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2021 - 23:30, Güncelleme: 14.07.2021 - 23:30 2882+ kez okundu.
 

Kaymakam Doğukan Mızrak'ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Niğde, Altunhisar İlçe Kaymakamı Doğukan Mızrak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Doğukan Mızrak, mesajında şunlara yer verdi; “Ülkemizin bekâsını, devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve milli birliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milletimiz tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz. 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin kahraman evlatları Çanakkale ve İstiklal Harbi ruhuyla meydanlara inmiş, güvenlik güçlerimizin yanında yer alarak vatanı her ne pahasına olursa olsun aynı kahramanlık duygusuyla müdafaa edeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. O hain gece de kahraman milletimiz, kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut haline gelerek sokakları ve meydanları doldurmuş, tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koyarak demokrasisine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz; tankın, topun ve cebr-i mutlak zihniyetin millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtı olarak tarihe geçiştir. İyi biliyoruz ki! Çanakkale ve 15 Temmuz ruhu ayakta oldukça daima büyüyen, gelişen ve dünyanın önde gelen devletleri arasında yer alan Ülkemiz her alanda bağımsızlığı uğruna mücadele etmeye devam edecektir. Şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, ülkemizin güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yöneltilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, 5 yıl önce bugün bu destana adını yazdıran hemşerimiz Ömer HALİSDEMİR başta olmak üzere kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”Dedi.
Niğde, Altunhisar İlçe Kaymakamı Doğukan Mızrak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Doğukan Mızrak, mesajında şunlara yer verdi;

“Ülkemizin bekâsını, devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve milli birliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milletimiz tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin kahraman evlatları Çanakkale ve İstiklal Harbi ruhuyla meydanlara inmiş, güvenlik güçlerimizin yanında yer alarak vatanı her ne pahasına olursa olsun aynı kahramanlık duygusuyla müdafaa edeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

O hain gece de kahraman milletimiz, kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut haline gelerek sokakları ve meydanları doldurmuş, tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koyarak demokrasisine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz; tankın, topun ve cebr-i mutlak zihniyetin millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtı olarak tarihe geçiştir.

İyi biliyoruz ki! Çanakkale ve 15 Temmuz ruhu ayakta oldukça daima büyüyen, gelişen ve dünyanın önde gelen devletleri arasında yer alan Ülkemiz her alanda bağımsızlığı uğruna mücadele etmeye devam edecektir. Şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, ülkemizin güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yöneltilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, 5 yıl önce bugün bu destana adını yazdıran hemşerimiz Ömer HALİSDEMİR başta olmak üzere kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve boradair.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan